Кампания „Мислим за теб“

Внимание: Tази кампания е изтекла.

Кампания на Пренатест и Хепасист
МИСЛИМ ЗА ТЕБ

Идва прекрасният момент, в който разбираш, че очакваш бебе. Неописуемо щастлива си, но знаеш, че трябва да помислиш за много неща. Да подготвиш себе си и своето семейство за месеците, които предстоят. Да се погрижите заедно за семейното здраве и да направите всички важни пренатални изследвания.

Пренатест помага на теб и твоите близки да сте спокойни през цялата бременност. Защото се случва тя да протече не така гладко, както всички мечтаем, и тогава Пренатест осигурява на бременността ти вниманието и грижата, от които тя се нуждае.

Лого на Хепасист

Когато чакаш дете и страдаш от хепатит, твоят лекар би ти назначил същите пренатални изследвания като на всяка друга бременна жена. Но твоята бременност е свързана с повече лични тревоги и медицинско внимание. Някои пренатални изследвания крият риск от заразяване на твоето бебе. Това са инвазивните манипулации на майчиното тяло (амниоцентеза и хорионбиопсия), които освен със заразяване на плода при бременни жени, страдащи от хепатит, крият и най-голямата опасност за всеки бъдещ родител – рискът от загуба на бебето.

Ние в Пренатест и Хепасист разбираме как се чувстваш. Позволи ни да ти помогнем вече можем да ти предложим единствения неинвазивен, бърз и абсолютно безболезнен тест при съмнения за най-разпространените генетични аномалии на плода. Изследването е сигурна алтернатива на традиционни пренатални процедури, свързани с опасност за бъдещата майка и нейното бебе.

Когато твоят лекар ти назначава изслед-вания, свързани с бременността, твоето здраве и здравето на твоето бебе, попитай за Пренатест. Пренатест е най-новият тест за пренатална диагностика, който изследва най-честите генетични аномалии при плода – синдром на Даун, синдром на Едуардс и синдром на Патау.

Специално за бъдещите майки, страдащи от остър вирусен хепатит, Пренатест се предлага при преференциални условия за срока на кампанията*.

[pl_alertbox type=“info“]*кампанията МИСЛИМ ЗА ТЕБ продължава от 1 октомври 2013 г. до 1 март 2014 г.
и през този период предлага на бременни жени, страдащи от остър вирусен хепатит, намаление от 20% от основната цена на Пренатест.
Разбери повече на: горещата телефонна линия на НСБХ „Хепасист“: 0700 10 515, на електронен адрес office@hepasist.com, в уебсайта www.hepasist.org, на директния телефон на Пренатест 02 865 01 06, при твоя гинеколог или онлайн на адрес www.prenatest.bg, както и във фейсбук на страниците на Пренатест и „Хепасист“.[/pl_alertbox]

Recent Posts