Бременността е едно от най-вълнуващите периоди в живота на всяко семейство, но понякога ни заварва неподготвени. Кога се случи? Какво следва? Как ще се промени животът ми? Ще се справим ли? Това е малка част от големите въпроси, които жената и мъжът си задават след положителния резултат от теста за бременност. Освен голямата емоция, бременността изисква и много разум. Част от това са посещенията при лекаря и един необичайно обширен набор от изследвания, които продължават обикновено от първия месец до последната седмица преди появата на новия живот.

Ние, екипът на Пренатест, сме приели за наша мисия да осигурим спокойствието на бъдещите родители. Ето защо създадохме за вас тази таблица, която съдържа основните изследвания, препоръчителни за спокойното протичане на всяка бременност.

Можете да свалите и разпечатате този документ напълно свободно. Запазете го, за да не забравяте важните за бременността  дати. Не забравяйте и да попитате вашият лекар, за изследванията, които не разбирате напълно.

Свали и разпечатай