Допълнителни преференции за нашите клиенти

Успешното сътрудничество на НМ Дженомикс с други компании ни дава възможност да предложим на нашите пациенти още по-добри условия за услугите ни. Съвместните ни усилия са насочени към повишаване на ползите и удовлетвореността на общите ни клиенти чрез разширяване на обхвата и взаимно допълване на продуктите ни. Можете да разгледате актуалните предложения, които предлагаме в сътрудничество с нашите партньори.

Честито! Вие сте бременна.

Всички родители се питат дали детето им ще се появи на бял свят здраво.
Вашият лекар може да ви разкаже за важните изследвания на бебето в самото начало на бременността. Медицината нарича тези изследвания пренатални. Обикновено резултатите от тях намаляват притесненията Ви и допринасят за спокойното и безпроблемно протичане на бременността, тъй като показват, че при плода няма увреждания.

Важно изследване в пренаталната грижа е тестът за трите най-чести хромозомни аномалии при бебето: тризомия 21 (Синдром на Даун) – едно от най-често срещаните генетични нарушения, тризомия 18 (Синдром на Едуардс) и тризомия 13 (Синдром на Патау).

Ако Вие и Вашият лекар решите да изследвате плода за наличието на някоя от тези хромозoмни мутации, а от 1 юли 2014 г. и за най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY), неинвазивният Пренатест е безрискова алтернатива на амниоцентезата (инвазивно изследване на околоплодната течност). За съжаление, рискът от загуба на бебето при инвазивните процедури е около 1% . Докато Пренатест, без риск за бебето и майката, с изключително висока точност потвърждава липсата или наличието на една от описаните аномалии.

Всички преференции

Преференциални условия за услуги на застрахователна компания УНИКА за пациенти на Пренатест

Благодарение на партньорството между НМ Дженомикс и Застрахователна компания УНИКА, клиентите на двете компании могат да се възползват от преференциални условия за услугите им.

Партньорство между Пренатест и ОББ предлага достъпно разсрочване на заплащането за теста

Най-новият генетичен тест в медицинските изследвания за бъдещи майки - Пренатест, може да бъде закупен с кредитна карта при 0% лихва. Това се случва благодарение на партньорство с Обединена [...]