Пренатест се предлага с 15% отстъпка през месец Май

Пренатест се предлага с 15% отстъпка през месец  Май

 

През месец Май всички дами, заявили своя пакет Пренатест 2 или 3 ще получат 15% отстъпка от цената на теста. Отстъпката е валидна в рамките на месеца.

Цените и покритието на отделните пакети можете да разгледате ТУК.

Ние ще зарадваме с подарък – книгата на д-р Харви Карп „Най-щастливото бебе“ всички дами, възползвали се от услугите на Пренатест, избирайки пакет 2 и 3.

Пренатест 2 – Изследва за Синдром на Даун, Синдром на Едуардс и Синдром на Патау, както и установява пола на бебето.

Пренатест 3 – Изследва за Синдром на Даун, Синдром на Патау, Синдром на Едуардс, някои от най-честите дефекти свързани с половите хромозоми (синдроми на Търнър, Клайнфелтер, Тризомия X и Тризомия XYY), синдром на ДиДжордж (при индикации), както и  установява пола на бебето.

Приложим още от началото на 9-та гестационна седмица. Необходимо е вземане на венозна кръв от майката, от която се изолира и изследва  ДНК материал на  плода.
Неговата прецизност е изключително висока – 99.8%.

Пренатест комбинира безопасността на биохимичния скрининг и точността на инвазивните методи като амниоцентеза и хорионбиопсия, при които съществува значителен риск от усложнения и загуба на плода.
Пренатест е препоръчителен при всички бременности, дори и при липсата на специфични индикации, тъй като не може да се гарантира, че плодът няма да бъде засегнат от генетични аномалии.
Можете да зададете своите въпроси или да запишете час за изследването на посочените контакти.

Recent Posts